Klaus Langschwager

Forum-svar oprettet

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #853 Score: 3
    Klaus Langschwager
    Deltager
    8 pts

    Nu skriver du at det er sensommer honning. Man skal være opmærksom på at sensommer honning som regel har et højere indhold af frugtsukker. Da invertase bliver ved med at være aktivt, vil mængden af frugtsukker stige over tid. Hele vandindholdet er bundet til frugtsukkeret, der ligger indkapslet i druesukker krystallerne. Når drusukkerkrystallerne forsvinder stiger frugtsukkeret til vejrs med et højere vandindhold, og gæringen vil starte.

    Derfor: rør så lidt som muligt i sensommer honning – så lavt vandindhold som muligt – kold eller kølig opbevaring. Det sidste har givet vis ikke været tilfældet ved det viste glas.

    This post has received 3 votes up.
    #852 Score: 2
    Klaus Langschwager
    Deltager
    8 pts

    Valsede tavler ændrer struktur med årene. Efer et par års lagring bliver de lige som støbte tavler.

    This post has received 2 votes up.
    #879 Score: 2
    Klaus Langschwager
    Deltager
    8 pts

    Temahæftet om honning kommer ganske langt omkring.

    This post has received 2 votes up.
    #928 Score: 1
    Klaus Langschwager
    Deltager
    8 pts

    Til en støbeform ville jeg da bruge en vokstavle. Eller hva?

    This post has received 1 vote up.
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)